Joomla Tema by Web Dev

Populaire restaurants in Ulaanbaatar

Category: Eetgelegenheden

Silk Road Restaurant

 

silkroadeen luxe omgeving in het centrum van de stad wacht heerlijk eten op u. We nodigen u uit kennis te maken met heerlijke, exclusieve smaken in een luxueuze, aangename locatie gelegen in het hart van de stad. U heeft keuze uit honderden smaakvolle, lokale specialiteiten.

 

 

Los Bandidos Restaurant

 

losbandidosDe Latijns-Amerikaanse sfeer komt tot leven in Los Bandidos. Het is alom bekend dat zeldzaamheid en exclusiviteit de mens nieuwsgierig maakt. Mocht u zich aangetrokken voelen tot zeldzaamheid, exclusiviteit en specialiteit, twijfel dan niet en laat u eens goed verwennen bij Los Bandidos Restaurant.

 

 

Ikh Huraldai Restaurant

 

ihhuraldaiTreedt u binnen in de nieuwe wereld van “Ikh Khuraldai”, gelegen aan de voorkant van de berg “Bogdy Khan. Wanneer u kennis heeft gemaakt met het Mongoolse Rijk en onder de indruk bent geraakt van de verhalen over de grote krijger Ghenghis Kahn, geniet dan na bij de speciale Mongoolse Barbecue en laat u betoveren door traditionele dans en zang.

 

 

Kharkhorum Restaurant

 

kharakhorumNiemand kan dit weerstaan…geniet met volle teugen van de gerechten die onze chef’s u voorschotelen: het zijn ware kunststukken. Alle gerechten worden vers bereid en voorzien van de unieke, lokale smaak. Het Oasis Restaurant in het Kempinski Hotel Khan Palace biedt dineergenot in een stijlvolle omgeving. Het befaamde en weelderige buffet biedt tal van mogelijkheden voor iedere eter.

 

 

Ikh Mongol Restaurant

 

ihmongolVan harte welkom in het Ikh Mongol (Grote Mongoliër) Restaurant. Slechts enkele maanden na haar opening in 2005, werd dit restaurant tot ‘het beste restaurant van het jaar’ gekroond. Tot ‘s avonds laat kunt u hier genieten van diverse lokale specialiteiten.

 

 

Ulaanbaatar Restaurant

 

ulaanbaatarAl bijna vijftig jaar lang is het Ulaanbaatar Restaurant hét adres voor luxueus eten, ultieme gastvrijheid en uitstekende bediening. Sinds 1961 bieden wij de gasten een scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een banket, trouwpartij, familiediner of andere gelegenheid, u bent bij ons altijd aan het goede adres.

 

 

Pizza Della Casa Restaurant

 

pizzadellacasaPizza della Casa opende haar deuren in november 1998 en is daarmee het eerste Italiaanse restaurant in Mongolië. We zijn bijzonder trots op het feit dat de typische Italiaanse smaak nog steeds bewaard is gebleven.

 

 

Casablanca Restaurant

 

casablancaCasablanca Restaurant is de perfecte gelegenheid om samen met uw vrienden, collega’s en familie tot rust te komen. De bar is comfortabel ingericht en levendig. In de zomer kunt u buiten plaatsnemen en genieten van de zomerzon.

 

 

Bd's Mongolian Barbeque Restaurant

 

bdEeuwen geleden sloegen de machtige Khan’s hun tenten op nabij de rivier Khan-Balik om er te jagen. Na dagen van jagen kwam iedereen bij elkaar om de behaalde successen te vieren. Laat oude tijden herleven door deel te nemen aan de Mongoolse Barbecue en voel je net zo machtig als de Grote Khan’s.